australie | antarctica

Groepsrondreis Antarctica - Crossing the Circle

Op Reisbestemming Australie is alles over australie te vinden: waaronder antarctica en specifiek Groepsrondreis Antarctica - Crossing the Circle (Groepsrondreis-Antarctica---Crossing-the-CircleXCV)

Tijdens deze reis ga je zuidelijker dan de meeste andere schepen, zelfs tot voorbij de Poolcirkel. Vanaf Punta Arenas vlieg je Antarctica (King George) en vanaf daar stap je op de boot. Je brengt je reis door in alle comfort door in een van 's werelds laatste echte wildernissen. Per dag ga je (ijs en weder dienende) twee keer van boord voor een cruise per zodiac, een wandeling naar de top van een heuvel, of simpelweg om een paar uurtjes met de zwart-witte bewonertjes van dit continent door te brengen.


land: Antarctica
plaats: SantiagoChilieChilePunta ArenasAntarcticaOverAntarctische

vanaf EUR: 25498.00

Meer bestemmingen in antarctica

Groepsrondreis Antarctica

Op Reisbestemming Australie is alles over antarctica te vinden: waaronder sawadee en specifiek Groepsrondreis Antarctica

Groepsrondreis Antarctica - Crossing the Circle - Zuidelijke expeditie

Op Reisbestemming Australie is alles over antarctica te vinden: waaronder sawadee en specifiek Groepsrondreis Antarctica - Crossing the Circle - Zuidelijke expeditie

 Sawadee Amsterdam

Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Daarnaast worden lokale toerismeprojecten gesteund die gericht zijn op natuurbescherming en het genereren van inkomen voor de lokale bevolking. Daarnaast wil Sawadee Reizen ervoor zorgen dat de lokale bevolking, lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van de komst van toeristen zodat die altijd met een gerust hart kunnen terugkeren.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sawadee Amsterdam (antarctica)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties