australie | antarctica

Groepsrondreis Antarctica

Op Reisbestemming Australie is alles over australie te vinden: waaronder antarctica en specifiek Groepsrondreis Antarctica (Groepsrondreis-AntarcticaXAN)

Wie heeft er nooit van gedroomd naar de poolgebieden te gaan? Deze groepsreis naar Antarctica brengt je naar één van de meest ontzagwekkende bestemmingen op aarde: het vaste land van de Zuidpool. Per boot steek je vanuit het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika de Zuidelijke IJszee over om een week lang tussen ijsbergen, fjorden, kraters en natuurlijk duizenden pinguïns, robben en walvissen te varen. Zelfs kamperen op het ijs en kajakken in het ijskoude poolwater behoort tot de mogelijkheden.


land: Antarctica
plaats: Buenos AiresUshuaiaDrakePassageAntarcticaKaapHoorn

vanaf EUR: 11748.00

Meer bestemmingen in antarctica

Groepsrondreis Antarctica - Crossing the Circle - Zuidelijke expeditie

Op Reisbestemming Australie is alles over antarctica te vinden: waaronder sawadee en specifiek Groepsrondreis Antarctica - Crossing the Circle - Zuidelijke expeditie

Groepsrondreis Antarctica - Crossing the Circle

Op Reisbestemming Australie is alles over antarctica te vinden: waaronder sawadee en specifiek Groepsrondreis Antarctica - Crossing the Circle

 Sawadee Amsterdam

Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Daarnaast worden lokale toerismeprojecten gesteund die gericht zijn op natuurbescherming en het genereren van inkomen voor de lokale bevolking. Daarnaast wil Sawadee Reizen ervoor zorgen dat de lokale bevolking, lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van de komst van toeristen zodat die altijd met een gerust hart kunnen terugkeren.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sawadee Amsterdam (antarctica)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties